Piedra (Xiamen) Sculpture Co., Ltd.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD. spesialis ing nggawe patung lan patung, kayata patung logam, patung perunggu, patung relief, patung fiberglass, dll. Patung prunggu lan kriya logam kasebut bisa digunakake minangka patung taman, patung ruangan gedhe, dekorasi tembok logam, ornamen halaman, lsp.

Kita duwe tim profesional banget: desainer / seniman 3D sing duwe bakat, tenaga teknis, penjualan sing apik, inspektur QC profesional, tim sawise adol sing kuat, sing menehi kontribusi akeh kanggo karya seni sing berkualitas tinggi. Patung jamur mbantu klien AS kanggo entuk rega kaping pindho ing pertunjukan seni sing misuwur ing AS, klien AS saiki dadi klien kerja sama jangka panjang, menehi sawetara pesenan saben taun.

Babagan Kita

Produk Anyar

  • Contemporary Abstract Mirror Sculpture

    Patung Mirror Abstrak Kontemporer

    Arca Serangan Gedhe dirancang kanggo bentuk sing ora abstrak, sing katon kaya jamur sing ora abstrak. Ukuranane amba lan udakara 2m sing cocog kanggo nglebokake interior minangka patung ornamen seni njero ruangan. Patung klambi bisa dilindhungi kanthi suwe lan ora dadi masalah supaya luwih saka 50-80 taun. Dadi, yen sampeyan seneng patung kerajinan kaya kaya iki, hubungi langsung. Kita bakal nawarake rega saingan kanggo referensi sampeyan. Spesifikasi Jeneng Patung: Abstrac ...

  • Golden Flower Stainless Steel Sculpture

    Patung Baja Kembang Emas Emas

    Apa sampeyan kepincut karo Patung Stainless Steel Kembang iki? Rancangan kasebut nyata lan apik banget aku nganggep patung kembang logam iki bisa diselehake ing kebon utawa pekarangan minangka patung hiasan seni. Patung logam gedhe iki minangka salah sawijining patung favorit ing patung tanduran sing serius. Kita bisa nggawe patung kaya syarat sampeyan. Web kita duwe macem-macem jinis produk supaya sampeyan bisa mriksa referensi. Rincian Patung Patung dekorasi taman seni modern Ukuran Patung disesuaikan NO ...

  • Large Outdoor Statues Stainless Steel Sculpture Mushroom Shape Lawn Decoration

    Patung Ruangan Stainless Steel Gedhe Gedhe ...

    Apa sampeyan kaget karo patung stainless steel jamur sing gedhe iki? Iki dipasang ing wilayah pekarangan, AS. Patung jamur iki entuk papan nomer loro ing salah sawijining pertunjukan seni AS sing misuwur ing antarane 50 patung. Sampeyan bisa ndeleng dhewe saka permukaan, amarga digawe permukaan kaca kanthi gloss kanthi las lan ukiran. Dirancang minangka bentuk jamur, iku luar biasa nalika sampeyan ndeleng ing kana. Lan klien asing duwe apresiasi tinggi ing patung ruangan gedhe iki. Napa ora dipilih dadi kebon utawa kebon ...

Rekomendasi Produk

Contemporary Abstract Mirror Sculpture

Patung Mirror Abstrak Kontemporer

Arca Serangan Gedhe dirancang kanggo bentuk sing ora abstrak, sing katon kaya jamur sing ora abstrak. Ukuranane amba lan udakara 2m sing cocog kanggo nglebokake interior minangka patung ornamen seni njero ruangan. Patung klambi bisa dilindhungi kanthi suwe lan ora dadi masalah supaya luwih saka 50-80 taun. Dadi, yen sampeyan seneng patung kerajinan kaya kaya iki, hubungi langsung. Kita bakal nawarake rega saingan kanggo referensi sampeyan. Spesifikasi Jeneng Patung: Abstrac ...

Golden Flower Stainless Steel Sculpture

Patung Baja Kembang Emas Emas

Apa sampeyan kepincut karo Patung Stainless Steel Kembang iki? Rancangan kasebut nyata lan apik banget aku nganggep patung kembang logam iki bisa diselehake ing kebon utawa pekarangan minangka patung hiasan seni. Patung logam gedhe iki minangka salah sawijining patung favorit ing patung tanduran sing serius. Kita bisa nggawe patung kaya syarat sampeyan. Web kita duwe macem-macem jinis produk supaya sampeyan bisa mriksa referensi. Rincian Patung Patung dekorasi taman seni modern Ukuran Patung disesuaikan NO ...

Outdoor Sculpture for exhibition show

Ukiran Ruangan kanggo pameran pameran

Patung ruangan pancen raksasa sing bisa dijaga minangka dekorasi ruangan, kayata dekorasi alun-alun, dekorasi pertunjukan seni lan liya-liyane. Dirancang kanthi bentuk pitik jago, polesan kanthi efek pangilon lan warna emas. Lan beda karo warna emas sing umum, sing patung pitik iki nganggo warna emas kanthi electroplating supaya sampeyan bisa ndeleng bayangan bayangan ing kene. Nanging warna emas umum ora bisa ndeleng bayangan. Yen sampeyan duwe patung taman logam sing sampeyan minat, aja bebas ngirim email menyang sales1 @ b ...

Large Outdoor Statues Stainless Steel Sculpture Mushroom Shape Lawn Decoration

Patung Ruangan Stainless Steel Gedhe Gedhe ...

Apa sampeyan kaget karo patung stainless steel jamur sing gedhe iki? Iki dipasang ing wilayah pekarangan, AS. Patung jamur iki entuk papan nomer loro ing salah sawijining pertunjukan seni AS sing misuwur ing antarane 50 patung. Sampeyan bisa ndeleng dhewe saka permukaan, amarga digawe permukaan kaca kanthi gloss kanthi las lan ukiran. Dirancang minangka bentuk jamur, iku luar biasa nalika sampeyan ndeleng ing kana. Lan klien asing duwe apresiasi tinggi ing patung ruangan gedhe iki. Napa ora dipilih dadi kebon utawa kebon ...

BALITA

  • Apa reca seni logam

    Patung seni logam duwe peran ora bisa diganti ing desain lan dekorasi ruang. Ukiran logam ornament bisa diinstal ruangan umum utawa papan interior, lan uga bisa digunakake ing adegan tradisional. Kita ngerti patung logam kalebu sawetara jinis kayata patung stainless steel, tembaga ...

  • Napa prunggu digunakake kanggo patung

    Arca tembaga nduweni wektu dawa sing bisa dijaga lan dilestarekake luwih atusan taun. Yen dibandhingake karo patung liyane, patung tembaga uga duwe sejarah sing dawa, iya? Kita ngerti arca prunggu bisa digawe kanthi bentuk, kewan dll, amarga menit lan rincian khusus mbutuhake ...

  • Apa baja korden bisa dipasang?

    Baja korten utawa baja Weathering minangka jinis khas baja aloi sithik saka baja tahan karat lan baja karbon biasa. Iki nduweni ketahanan korosi atmosfer lan fitur nutupi tinimbang baja karbon biasa, lan regane luwih irit tinimbang baja tahan karat. Piring baja korten yaiku ...