Piedra (Xiamen) Sculpture Co., Ltd.

Pambuka Perusahaan

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD spesialis ing nggawe patung lan patung, kayata patung logam, patung perunggu, patung relief, patung fiberglass, dll. Patung prunggu lan kriya logam kasebut bisa digunakake minangka patung taman, patung ruangan gedhe, dekorasi tembok logam, ornamen halaman, lsp.

Kita duwe tim profesional banget: desainer / seniman 3D sing duwe bakat, tenaga teknis, penjualan sing apik, inspektur QC profesional, tim sawise adol sing kuat, sing menehi kontribusi akeh kanggo karya seni sing berkualitas tinggi. Patung jamur mbantu klien AS kanggo entuk rega kaping pindho ing pertunjukan seni sing misuwur ing AS, klien AS saiki dadi klien kerja sama jangka panjang, menehi sawetara pesenan saben taun.

Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman ngasilake lan ngekspor patung logam lan patung tembaga, kita bisa menehi kualitas standar sing dhuwur banget, efek gloss kaca tingal dhuwur kanggo patung stainless steel, karya seni sing apik banget. Patung utama yaiku kanggo seniman, desainer, galeri seni, grosir, proyek konstruksi ......

Amarga manajemen kualitas lan reputasi sing apik ing luar negeri lan domestik, patung kita wis didol menyang akeh negara, AS, Eropa, Uni Emirat Arab, Arab Saudi, Israel, Indonesia, lan liya-liyane, lan saiki kita duwe agen ing Malaysia. Singapura lan Filipina, kita ngarepake luwih akeh perusahaan utawa wong sing melu kita nggawe masa depan sing apik!

Konsep saka "Kualitas paling dhuwur, kredit lan kepuasan klien" minangka jiwa ing perusahaan kita. Pengin bisa duwe kesempatan kanggo ngladeni sampeyan !!

Tipe Bisnis: Produsen
Distributor / Pemborong
Eksportir
Perusahaan Dagang
Bakul
Pasar Utama: Amerika Utara
Amerika Kidul
Eropa Kulon
Eropa Wétan
Asia Wétan
Asia Tenggara
Timur Tengah
Afrika
Oceania
Ing saindenging jagad
Merek: CAMPURSARI
Nomer Karyawan: 100 ~ 150
Taun Ditetepake: 2006
Ekspor pc: 80% - 90%

Sejarah

Kita wis ketemu akeh klien onexhibition lan Galeri seni. Kita minangka mitra pelanggan saka kontak pisanan menyang layanan sawise sales. Minangka supplier patung profesional, kita ngrembug syarat kasebut kanggo para pelanggan lan menehi patung logam sing apik kanggo dheweke. Bebarengan karo taun kanthi kontak taun, kita wis nggawe hubungan jangka panjang lan entuk reputasi apik saka dheweke.

Gambar Pabrik

/about-us/
/factory-tour/

Layanan

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD luwih saka 10 taun ing garis bisnis patung, duwe pengalaman akeh ing desain lan nggawe patung lan patung sing disesuaikan. Produk sawetara kalebu patung stainless steel, logam, tembaga lan fiberglass. Kabeh patung kasebut ora mung dilebokake ing dekorasi ruangan, kayata resor liburan, dekorasi taman, dekorasi pinggir segara, villa, dekorasi kutha; nanging uga hiasan njero ruangan, kayata dekorasi hotel, dekorasi klub, dekorasi mall, hiasan kantor, ornamen omah, tampilan galeri lan sapiturute. Apa yakin patung modern lan kreatif, bakal nyenengake mata lan ngeculake swasana.

Kanthi tembung, kita duwe tim profesional lan koperasi kanggo memenuhi syarat sampeyan. Tim kita kalebu pimpinan sing adoh, sales sing kompeten, desainer seni sing apik, tenaga kerja sing akeh pengalaman, wong sing duwe kontrol kualitas. Kita duwe pengalaman banget babagan nggawe patung lan instruksi sing dipasang patung. PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD manawa bisa nyedhiyakake akeh layanan miturut panjaluk pelanggan.

Layanan Apik Kita:

01. Nyedhiyakake sawetara gambar patung relatif kanggo referensi klien luwih dhisik.
02. Nyedhiyakake desain gambar yen butuh klien.
03. Patung kualitas apik kanggo klien.

04. Desain pelanggan dipasrahake kanthi apik.
05. Atur Pangiriman kanggo pelanggan.
06. Nyedhiyakake instruksi instalasi situs kanggo pelanggan, lan nyedhiyakake buruh kanggo nginstal ing situs kanggo proyek gedhe.

07. Nyedhiyakake layanan adol lan adol sadurunge.
08. Nyedhiyakake sawetara cara kanggo klien.
09. Bisa nantang sawetara proyek sing angel.

Tansah kene kanggo nyedhiyani layanan paling apik sadurunge layanan lan sawise adol.

Tim Kita

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD wis suwe nggawe lan adol patung. Tim duwe pimpinan sing wis dipikirake, perancang bakat, juragan trampil, buruh katrampilan, wong kontrol QC, lan tenaga kerja. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bisa kerja sama karo kita. Sugeng rawuh sampeyan duwe priksaan marang kita kapan wae, lan kita bakal mesthi mrene kanggo njaluk wangsulan.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

ROOM 1407, CHANGAN BLDG, NO.75-77 ROAD LVLING, HULI DISTRICT, XIAMEN, 361009, FUJIAN, CHINA

Tel: 0086-13950080662, 0086-592-8264336 

Faks: 0086 592 5532472

Email: sales1@brandsculptures.com