Pakdhe Bruce Saka Amerika (Proyek Ukir Jamung Mirror: 2.5m Dhuwur)

Matur nuwun kanggo patung paling apik sing wis digawe kanggo kita ing taun-taun kasebut. Patung stainless steel kasebut pancen apik tenan lan wis narik kawigaten para turis ing taman golf. Matur nuwun kanggo saran profesional ing instalasi. Kaya sing wis dingerteni, patung jamur kasebut pancen nggumunake lan apik banget nalika ing mangsa salju! Sampeyan bisa ndeleng refleksi pemandangan sing apik saka permukaan. Tindakake hubungan jangka panjang lan apik ing mangsa ngarep.

Ibu Roeqsana saka Indonesia (Proyek Patung Baja Tahan Karat Lokal: 10.4m L * 2.3m W * 3.5m H)

Patung lokomotif raksasa iki apik banget lan apik banget kayata dekorasi ruangan lan njero ruangan. Lan kita wis nuduhake patung ing pusat blanja ing Indonesia, sing dadi tema sing apik kanggo nampilake budaya seni ing kene. Produksi lan gaweyan sing apik banget kanggo nyekel jadwal banget, padha-padha dihargai.

Pakdhe David saka Malaysia(Proyek Patung Logam Abstrak Cermin: dhuwur 215cm)

Patung logam sing apik lan kreatif sampeyan wis mbujuki klien kanthi apik. Dheweke kaget lan ditarik karo desain modern lan kontemporer kasebut. Para pekerja sampeyan wis nindakake akeh karya seni sing apik kanggo kita. Ayo kita usaha supaya mbesuk.

MR. Saif saka Oman (Cermin LingkaranMProyek Patung etal: Dhuwur 5m)

Wah, iki arca logam bunder sing luar biasa, sing wis digawe minangka hiasan ing njaba hiasan. Sampeyan wis nindakake karya sing apik kanggo kita lan seneng banget kanggo milih sampeyan minangka perusahaan sing kerja. Efek pangilon apik banget sing bisa nggambarake bayangan ing kana. Ngarep-arep kerja sama wektu sing luwih akeh.

MR. Michael saka Ceko (Proyek Ukuran Baja Corten Steel: 80cm Dhuwur)

Entuk arca sfera ing kene. Banget tenan yen sampeyan tuku reca iki saka sampeyan. Bola dilas lan ditangani kanthi apik, sing cocog banget kanggo ornamen kebon. Matur nuwun kanthi atos nggawe patung kanthi apik lan ngatur pangiriman menyang Ceko kanthi aman. Mangga ngarep-arep supaya luwih akeh gawe bareng.

Mr.Slave saka Israel (Proyek Patung Perunggu Karate: 1m dhuwur)

Matur nuwun kanggo patung sing apik sing digawe kanggo kita. Patung Karate pancen realistis sing dilebokake minangka hiasan ruangan Dojo. Aku kaget banget amarga bisa ngasilake patung nyata miturut gambar lan deskripsi. Ana tembung, matur nuwun kanggo kabeh upaya sing wis ditindakake kanggo kita. Punapa mawon, enggo bareng bisnis patung.

Ms.Zarema saka Norwegia (Arca Fiberglass Sculpture: 2m dhuwur)

Patung Baron iki nyata banget yen meh padha karo gambar sing dakwenehake. Aku seneng banget bisa tuku patung saka perusahaan sampeyan. Aku seneng banget karo pengetahuan profesional sampeyan babagan pabrikan patung lan layanan sadurunge. Lan tanggepan cepet babagan pitakon patung dihargai banget. Pengin bisa kerja sama mbesuk.