Patung Mirror Abstrak Kontemporer

Model No: MES92

Katrangan singkat:

Arca Serangan Gedhe dirancang kanggo bentuk sing ora abstrak, sing katon kaya jamur sing ora abstrak. Ukurane ukuran gedhe lan udakara 2m sing cocog kanggo dipasang interior minangka patung ornamen seni ing njero ruangan. Patung klambi bisa dilindhungi kanthi suwe lan ora dadi masalah supaya luwih saka 50-80 taun. Dadi, yen sampeyan seneng patung kerajinan kaya kaya iki, hubungi langsung. Kita bakal nawarake rega saingan kanggo referensi sampeyan.


Detail Produk

Tag Product

Arca Serangan Gedhe dirancang kanggo bentuk sing ora abstrak, sing katon kaya jamur sing ora abstrak. Ukurane ukuran gedhe lan udakara 2m sing cocog kanggo dipasang interior minangka patung ornamen seni ing njero ruangan. Patung klambi bisa dilindhungi kanthi suwe lan ora dadi masalah supaya luwih saka 50-80 taun. Dadi, yen sampeyan seneng patung kerajinan kaya kaya iki, hubungi langsung. Kita bakal nawarake rega saingan kanggo referensi sampeyan.

Spesifikasi

Jeneng Patung: Kriya logam abstrak

Nomer Item: MES92

Bahan: Baja tahan karat 316L utawa disesuaikan

Ukuran: Selaras

Rampung: Buatan tangan lengkap lan diukir

Werna: Werna dhewe

Panganggoan: Karya seni ruangan utawa patung ornamen njero ruangan

Rega: Kirimake panjalukmu

Transportasi: Liwat segara

Paket: Kasus kayu ing njaba

Pembayaran: TT utawa Western Union

Pabrik: Ya

OEM: Kasedhiya

MES92(4)

Bahan sing digawe

1. Ukiran Logam

2. Patung Fiberglass

3. Patung Tembaga / Tembaga / Kuningan

4. Patung Resin

5. Patung Abstrak / Gambar / Kewan / Kartun

Pengemasan

Kita wis milih bahan kemasan kanthi serius, supaya klien bisa nampa patung lan patung kanthi aman lan rampung.

1. Kita bakal nggunakake paket kayu lapis sing ditutup kanggo ngemas patung, sing njaba kandel standar, njero plastik utawa umpluk supaya ora kejut utawa ora bokong.

2. Kita bisa mbantu mriksa asuransi lengkap kanggo barang yen sampeyan kuwatir.

3. Umpluk alus sing kandel, tali kuat dobel sing dipasang ing njero lan njaba bungkus kanthi efektif nyegah barang supaya ora rusak. Dadi, sampeyan ora kudu khawatir babagan kapal sing bakal nampa patung kanthi aman lan apik.

FAQ

1. Babagan MOQ

P: Apa jumlah pesanan minimum sampeyan?

A: 1 pc / Proyèk, patung cilik 100 / 80-80cm

2. Babagan wektu timbal

P: Apa wektu timbal kanggo produk?

A: Bakal adhedhasar jinis bahan lan pesenan apa. Banjur bakal ngramal tanggal sing dikirim kira-kira.

3. Babagan kaslametan

P: Apa patung-patung sampeyan aman yen wis suwe dikirim?

A: Ya, kabeh patung ora mung dibungkus busa plastik plastik, nanging uga peti kayu kayu sing kuwat. Iki bisa dikirim menyang akeh negara manca tanpa kerusakan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita