Ukiran baja korten uga diarani patung baja luluhawa lan produk kebon baja corten minangka desain unik kanthi Rusty Rusty. Iki digunakake banget ing hiasan umum lan taman utawa hiasan njaba. Fitur utama yaiku anti-karat lan cocog banget minangka patung seni ruangan. Yen dilebokake ing lingkungan ruangan lan permukaan logam bakal dadi lapisan nglindhungi alami kanggo nglindhungi kabeh patung. Kanggo kita kabeh arca digawe saka tangan lan desain khusus dipasrahake kanthi becik yen sampeyan duwe desain utawa gambar dhewe, sampeyan bisa ngirim kanggo referensi. Enteni balesan apa wae yen sampeyan seneng karo dheweke.