Lini produksi

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD., minangka perusahaan patung profesional karo desainer lan pabrik dhewe, sing akeh pengalaman ing patung logam, patung tembaga, patung resin fiberglass. Kita mesthi nyedhiyakake produk berkualitas sing apik, kontrol kualitas sing ketat, layanan sawise-didol paling apik kanggo para klien. Kepuasan sampeyan minangka motivasi kanggo nggawe patung sing ora bisa dipercaya lan apik banget.

Gambar Pabrik:

Gambar Pengiriman Lan Paket:

OEM / ODM

OEM lan ODM disambut apik banget! Saben pelanggan bisa menehi sketsa, gambar 3D utawa CAD kanggo referensi kita, mula kita bisa nggawe arca miturut gambar lan syarat tambahan klien. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nggawe patung kanthi sampurna lan nglindhungi hak cipta klien kanthi rancangane. Sampeyan ora bakal nuwun sewu nalika kerja bareng karo kita.

Sugeng hubungi kita yen sampeyan duwe patung sing menarik. Kabeh spesifikasi patung, warna, wujud bisa disesuaikan kaya sing dikarepake.

R&D

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD., mesthi njaga semangat kanggo sinau katrampilan lan ide anyar, banjur nggawe desain anyar kanggo nyukupi rasa sing beda karo klien. Yen klien kaya patung kontemporer lan pangilon, bisa milih patung stainless steel. Yen kanggo patung sing unik lan realistis, bisa milih patung prunggu. Yen kanggo reca sing entheng lan murah, patung fiberglass minangka pilihan sing cocog kanggo dheweke.

Sugeng hubungi kita yen sampeyan duwe patung sing menarik.

Kabeh spesifikasi patung, warna, wujud bisa disesuaikan kaya sing dikarepake.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD.

Alamat: ROOM 1407, CHANGAN BLDG, NO.75-77 LVLING ROAD, HULI DISTRICT, XIAMEN, 361009, FUJIAN, CHINA

Telpon Bisnis 1: 00-86-8264336, 00-86-13950080662

Telpon Bisnis 2 : 00-86-13950110440

Telpon Bisnis 3 : 00-86-13600922114

Fax: 0086-592-5532472

Email: sales1@brandsculptures.com

Situs web: www.metal-artsculpture.com

Profil QC

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD. arang banget ngalami lan wis ngekspor produk kasebut menyang pirang-pirang negara, utamane ing Amerika, Eropa, kayata Norwegia, Asia kayata Malaysia, Indonesia, Singapura, Israel lan liya-liyane.

"Nambani para pelanggan kanthi tulus, nganggep reputasi perusahaan lan kualitas sing apik kanggo ngisi panjaluk pelanggan" yaiku konsep manajemen perusahaan kasebut. Muga-muga bisa ngembangake lan kerja sama karo saben klien, sing bisa nggawe hubungan bisnis lan kanca jangka panjang lan kuwat. Sugeng rawuh klien anyar kanggo ngubungi kita yen lagi kepengin nindakake patung.

Proses Pesenan:

Proses Produksi: