Patung kewan fiberglass bisa dilebokake ing ruangan utawa njobo ruangan minangka ornamen seni. Kita bisa nggawe khusus patung kewan miturut syarat sampeyan, umpamane patung lumba-lumba, patung sapi, patung kidang, patung singa, patung asu, lan sapiturute Sampeyan bisa ngirim gambar utawa desain kita dhewe lan bisa digawe adhedhasar gambar iki. Kaya sing kita ngerteni manawa patung desain fiberglass interior luwih murah lan luwih entheng yen dibandhingake karo patung materi liyane. Dadi pilihan sing apik kanggo ngirit biaya kanggo sampeyan. Nalika wektu umur kira-kira 7-10 taun, nanging yen sampeyan njaga kanthi becik lan bakal suwe ing njero ruangan.