Patung Baja Kembang Emas Emas

Model No: MES91

Katrangan singkat:

Sampeyan kepincut karo Kembang Sculpture Stainless Steel Kembang iki? Desain kasebut realistis lan nyenengake, patung kembang logam iki bisa dilebokake ing taman utawa kebon minangka patung dekorasi seni. Patung logam gedhe iki minangka salah sawijining patung favoritku ing patung tanduran serius. Kita bisa nggawe patung kaya syarat sampeyan. Web kita duwe macem-macem jinis produk supaya sampeyan bisa mriksa referensi.


Detail Produk

Tag Product

Sampeyan kepincut karo Kembang Sculpture Stainless Steel Kembang iki? Desain kasebut realistis lan nyenengake, patung kembang logam iki bisa dilebokake ing taman utawa kebon minangka patung dekorasi seni. Patung logam gedhe iki minangka salah sawijining patung favoritku ing patung tanduran serius. Kita bisa nggawe patung kaya syarat sampeyan. Web kita duwe macem-macem jinis produk supaya sampeyan bisa mriksa referensi.

Ing Detail

Patung Patung dekorasi seni modern
Ukuran Patung khusus
Ora. MES91
Gaya Reca Yard
Aplikasi Ukiran njero ruangan utawa patung ruangan njaba
Alamat Pabrik Xiamen, Fujian, China
Barang Gumantung ing ukuran patung
Pangiriman Pengiriman segara
Wektu Produksi Udakara 30-45 dina
QC Staff profesional kanggo njamin kualitas
MOQ 1 Piece kasedhiya
Conto Selaras


MES91(4)

Apa Standard Pabrik Pabrik Sampeyan?

Pabrik dhewe lan pabrik kooperatif jangka panjang minangka pabrikan pengolahan rutin. Duwe pengalaman manufaktur luwih saka 13 taun ing lapangan nggawe patung. Ing wektu sing padha pabrik kita ditutupi karo 1000 meter persegi, sing dilengkapi karo profesi lan kerajinan apik lan arca. Ana sawetara departemen ing pabrik kita, kayata departemen tuku, departemen produksi, departemen kontrol kualitas, departemen pengepakan lan transportasi lsp.

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Dununge dununge endi?

We are pabrik ing Xiamen, Fujian.

P2: Kepiye sampeyan bisa nampa sing cilik utawa tilase pesenan?

Pesenan cilik yaiku tren! MOQ kita minangka salah sawijining potongan

Q3: Apa sing daklakoni yen aku duwe keluhan utawa pengin nggawe jaminan babar pisan?

Hubungi sales sing sampeyan tuku produk kasebut lan hubungi dheweke & dheweke sadurunge lan jelasake keluhan. Sampeyan uga kudu njupuk bukti tuku. Wigati dimangerteni manawa pabrikan kudu ngatasi aduan sampeyan.

Q4: Apa sampeyan bakal ngirim katalog sampeyan?

Mesthi, kita duwe akeh jinis patung kanggo pilihan sampeyan, duwe katalog E perusahaan lan sampeyan bisa ngerti budaya perusahaan kanthi jelas.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita