Patung njaba Patung Stainless Steel Ukiran Tanduran Anggur

Nomer Model: MSS01

 

Katrangan singkat:

Apa sampeyan kaget karo patung stainless steel jamur gedhe iki? Wis diinstal ing wilayah pekarangan, AS. Patung jamur iki entuk papan nomer loro ing salah sawijining pertunjukan seni AS sing misuwur ing antarane 50 patung. Sampeyan bisa ndeleng dhewe saka permukaan, amarga digawe permukaan kaca kanthi gloss kanthi las lan ukiran. Dirancang minangka bentuk jamur, iku luar biasa nalika sampeyan ndeleng ing kana. Lan klien asing duwe apresiasi tinggi ing patung ruangan gedhe iki. Napa milih minangka dekorasi kebon utawa kebon? ORA NGANGGO KANGGO HESITASI !!!


Detail Produk

Tag Product

Apa sampeyan kaget karo patung stainless steel jamur gedhe iki? Wis diinstal ing wilayah pekarangan, AS. Patung jamur iki entuk papan nomer loro ing salah sawijining pertunjukan seni AS sing misuwur ing antarane 50 patung. Sampeyan bisa ndeleng dhewe saka permukaan, amarga digawe permukaan kaca kanthi gloss kanthi las lan ukiran. Dirancang minangka bentuk jamur, iku luar biasa nalika sampeyan ndeleng ing kana. Lan klien asing duwe apresiasi tinggi ing patung ruangan gedhe iki. Napa milih minangka dekorasi kebon utawa kebon? ORA NGANGGO KANGGO HESITASI !!!

Jeneng Patung njaba Patung Stainless Steel Ukiran Tanduran Anggur
Item No. MSS01
Ukuran 2.6M (kita bisa nggawe ukuran)
Materi baja tahan karat 316L
Kekandelan 2.2mm
Lumahing Lumahing Pangilon
Skill Handmade lan Welded
Pangiriman 30-50 dina nampa setoran.
Mbayar T / T, Western Union
rht (2)
rht (1)

Proses patung stainless steel ringkesan:

1) Nggawe arca lempung

2) Forging sing gedhe miturut model lempung

3) Nggawe potongan baja stainless kanthi potongan

4) Nyusun arca nalika kabeh wujud kabentuk

5) Perawatan lumahing kaya polesan utawa cermin disikat, plating,

lukisan, warna lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita