Ukiran seni logam ora mung nduwe fungsi hiasan nanging uga bisa dadi karya seni njero ruangan utawa ruangan yen diselehake ing endi wae. Ukiran logam digunakake ing macem-macem acara, kayata arsitektur lanskap, taman, taman, museum, mall, pusat umum, pekarangan, pekarangan, lan liya-liyane. paling apik kanggo nggawe patung kontemporer kanggo gawe marem klien. Apa hubungi kita kapan wae yen pengin tuku patung seni modern.