• Prinsip plating nano lan Elektroplating beda.

    Seni Patung Logam Karat stainless steel cocog banget kanggo plating lan katrampilan Elektroflasi. 1, prinsip plating nano: plating nano yaiku proses reaksi mirror perak nggunakake pistol semprotan kanggo nyemprotake solusi amonia perak ing permukaan benda kerja. Semprot kabeh perak, lan banjur ...
    Waca liyane
  • Apa sing diarani pabrik elektroplating?

    Apa blumbang pabrik electroplating digunakake kanggo nindakake elektroplating anticorrosive yaiku nggunakake prinsip kolam elektrolitik, ing sawetara lapisan logam ing lapisan logam utawa proses paduan liyane, kanthi perawatan elektroplasi, bisa nambah anticorrosive logam, tahan tahan, ...
    Waca liyane
  • Cara Pilih Cara Pengiriman

    Sejatine, cara pengiriman dadi pitakonan fokus ing pangiriman patung modern. Amarga patung patung sing digawe khusus lan gawenan tangan iku rumit yen dibandhingake karo barang liyane. Kabeh patung minangka kerajinan tangan lengkap sing bisa dirancang kanthi bentuk sing dikarepake ...
    Waca liyane
  • Apa Patung Dekorasi Taman

    Apa sampeyan seneng patung stainless steel abstrak iki sing katon kaya tangan kanggo nahan bal. Patung seni taman logam abstrak iki dipasang ing njaba ruangan minangka seni abstrak kontemporer. Patung kasebut kabeh dilas dening seniman profesional ing kene, saengga bisa ...
    Waca liyane
  • Apa Tanduran Baja Corten

    Sejatine bahan baja korden digunakake ing pasar luar negeri kayata bangunan, jembatan, infrastruktur. Lan kita uga nggunakake bahan baku iki kanggo ngelas tanduran kembang ing njaba minangka kebon modern, kebon, ornamen seni ing papan umum. Ana sawetara kaluwihan ing kene kanggo nggawe kothak baja ...
    Waca liyane
  • Crane Taman Luar Ruangan

    Apa sampeyan kepincut karo Crane Taman Ruangan? Kaya sing sampeyan ngerteni patung-patung kewan iki digawe saka bahan tembaga, lan klompok patung-patung crane iki dipasang ing spring panas minangka ornamen seni modern. Sejatine patung logam kasebut minangka kriya logam minangka ornamen seni sing apik ...
    Waca liyane
  • Apa Fungsi Tanduran Baja Corten

    Apa Fungsi Planter Baja Corten Kanggo kabeh kanca lan aku nyedhiyakake proyek anyar sing dirancang khusus kanthi kerja keras para pekerja tim profesional. Lan iki minangka tanduran baja logam sing digawe saka bahan baja korden kanthi anti banyu ...
    Waca liyane
  • Apa Patung Prajurit

    Apa Patung Prajurit Patung prajurit relief tembok iki diukir dening pakaryan tim profesional. Apa sampeyan bakal kepincut karo patung tembok relief ruangan sing gedhe iki? Tokoh-tokoh kasebut diukir klasik banget lan alus lan ekspresi praupane cetha banget. Iki figur ...
    Waca liyane
  • Apa Asale Natal

    Dina Natal minangka preinan penting kanggo mengeti kelairan Yesus sing uga disebut Yesus Natal. Tanggal lairé Yésus ora kacathet ing Alkitab. Ing taun 336 Masehi, Greja Roma wiwit nganakake festival iki tanggal 25 Desember tanggal 25 Desember yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa Patung Hadiah Baja Logam

    Apa sampeyan narik patung hadiah logam gedhe abang iki? Lumahing baja logam diladeni nganggo warna abang kanthi permukaan sing nggilap lan alus. Patung hadiah sing luwih gedhe bisa dadi ornamen ruangan nalika Natal. Aku patung seni stainless steel iki bakal dadi ...
    Waca liyane
  • Apa Baja Corten Bisa Las?

    Patung-patung baja korden digunakake ing pirang-pirang panggonan minangka dekorasi tembok lanskap. Bahan iki awet lan fleksibel, sing bisa dipasang nganggo bentuk sing disesuaikan. Kita ngerti plat karat baja tahan cuaca bakal diganti nalika saya suwe, lan warnane bakal ...
    Waca liyane
  • Napa Piring Baja Corten Ora Gampang Rust

    Wesi murni ora gampang karat nanging baja biasa biasane ngemot tembaga, karbon lan kotoran liyane. Aktivitas pengotor kasebut luwih murah tinimbang wesi, batere mentah dibentuk nganggo zat besi ing kahanan hawa sing banyune (kayadene liwat reaksi redoks kanggo ngasilake listrik), nyedhiyakake ...
    Waca liyane