Baja korten utawa baja Weathering minangka jinis khas baja aloi sithik saka baja tahan karat lan baja karbon biasa. Iki nduweni ketahanan korosi atmosfer lan fitur nutupi tinimbang baja karbon biasa, lan regane luwih irit tinimbang baja tahan karat.

Plat baja korden minangka salah sawijining lembaran baja, mula bisa dipasang. Bahan baja korden kanthi reguler bisa digawe wujud telung dimensi, kayata kothak, segi telu, persegi panjang, lonjong lsp. Desain iki bisa nuduhake fitur patung korten kanthi luwih apik lan bisa nggawe bentuk apa wae yen sampeyan ngonfirmasi idhe sampeyan.

Arca-arca iki ora bisa disimpen luwih saka atusan taun. Alesan utama yaiku sawise menehi cahya menyang lingkungan ruangan alam, permukaan baja kanthi otomatis bakal nggawe lapisan pelindung anti-karat yen disambungake karo udara utawa banyu udan lan sapiturute. Lan ora perlu nglukis lapisan perlindungan utawa nindakake apa wae. Apa pilihan sing apik kanggo nghias ruangan ruangan, apa ora?

Kita wis nggawe sawetara proyek ruangan kanggo klien ing luar negeri sadurunge lan umume nggunakake baja korden minangka bahan utama. Kangge uga kita nggawe akeh karya seni logam sing apik kanggo pematung utawa perancang lokal, sing minangka salah sawijining seniman terkenal ing China. Patung gawenan tangan kita misuwur banget ing omah lan ing luar negeri.

sdv

Kabeh ing pabrik kita bisa nyengkuyung OEM lan ODM kanggo kabeh jinis patung seni. Kita duwe tim desain sing apik kanggo memenuhi syarat sampeyan. Kita langsung ngasilake pabrik arca lan ora ana wong tengah. Supaya Kita bisa menehi rega sing kompetitif lan cukup.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD.

Alamat Kantor: ROOM 1407, CHANGAN BLDG, NO.75-77 JALAN LVLING, DAERAH HULI, XIAMEN, 361009, FUJIAN, CHINA

Telpon Langsung: + 86-592-5970572

Fax: + 86-592-5532472

M.: + 86-13600922114


Wektu kiriman: Jul-05-2020