Ukiran seni logam nduwe peran sing ora bisa diganti ing desain ruang lan dekorasi. Ukiran logam ornament bisa diinstal ruangan umum utawa papan interior, lan uga bisa digunakake ing adegan tradisional.

Kita ngerti patung logam kalebu sawetara jinis kayata patung stainless steel, patung tembaga, patung tembaga, patung baja korden lan liya-liyane. Biaya nggawe beda amarga bahan baku. Ing taun-taun pungkasan, patung stainless steel digunakake ing macem-macem papan kayata desain lanskap, hotel, klub, kantor, omah, mall, area omah, villa, pantai, liburan lan liya-liyane. Dibandhingake arca fiberglass, arca gawang logam duwe tekstur luwih lancar, sing luwih cocog kanggo desain modern. Ana sawetara kaluwihan, contone, bakal duwe umur sing luwih dawa, gampang diangkut, dipasang, dirawat, lsp.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD. minangka produsen Patung Cina profesional. Perusahaan kasebut ngasilake akeh patung ing omah lan ing luar negeri, lan entuk reputasi sing apik saka para klien. Kita nyedhiyakake kabeh jinis produk patung logam, luwih saka 1000 produk kanggo pilihan sampeyan. Sugeng Rawuh panjaluk panjaluk yen sampeyan seneng.

Ing taun 2008, kita wis ngasilake patung logam cet lokomotif kanggo Indonesia, sing dipasang ing pusat perbelanjaan kanggo pertunjukan seni. Arca lokomotif digawe saka bahan baja tahan karat 316L sing apik, sing dicet dadi warna ireng lan warna emas miturut pilihan klien. Lan patung loko kanthi dawa 10,4m * ambane 2,3m * dhuwuré 3,5 m, udakara 3month rampung. Lan pungkasane ngirim menyang tangan klien kanthi aman, lan entuk komentar dhuwur saka klien. Apa sing dijanjekake yaiku nyedhiyakake kualitas sing apik kanggo saben klien, lan kabeh iku klien VIP kita yen ngaturake patung kanggo kita.

sdv

Cara kontak: Bisa ngubungi kita kanthi ndherek luwih siasat yen sampeyan kepengin weruh.

Salesperson: Mbak Cathy

Telp: + 0086-13950110440+86 592 5970572

Aplikasi Whats: 0086-13950110440

Email: sales1@brandsculptures.com

Facebook: 0086-13950110440 (utawa patung cathy)

Skype: cathy4171

Kita Ngobrol: 0086-13950110440

Gandheng: Patung Cathy


Wektu kirim: Jul-07-2020