Arca tembaga nduweni wektu dawa sing bisa dijaga lan dilestarekake luwih atusan taun. Yen dibandhingake karo patung liyane, patung tembaga uga duwe sejarah sing dawa, iya? Kita ngerti manawa ngecakake patung perunggu bisa digawe wujud, bentuk lan kewan lsp, amarga sarat detail lan rincian khusus. Dadi artis patung bakal milih patung tembaga iki kanggo nggawe patung tembaga kontemporer.

Arca seni modern bisa digawe saka tembaga, fiberglass, stainless steel, corten baja etc. Kita bisa miturut sarat khusus sampeyan kanggo ngatur patung, nanging uga kudu nggawe desain utawa papan aplikasi kanggo menehi rekomendasi materi sing cocog kanggo para klien.

Kita duwe pengalaman casting seni patung luwih saka 13 taun, mula kenapa ora hubungi kami yen pengin duwe iki, matur nuwun! Patung dekorasi logam khusus apik banget lan warna kasedhiya kanggo kita yen sampeyan ngandhani babagan syarat. Napa ora enggal hubungi, matur nuwun!

we

Perusahaan Ngenalake

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD. Dununge ing Kota Xiamen, Provinsi Fujian, China. Kita wis nggawe kabeh jinis patung lan patung logam seni luwih saka 10 taun. Produk kita kalebu patung ruangan gedhe, patung taman, patung taman, arca kutha dll.

Kita milih bahan sing ramah lingkungan minangka bahan utama, kayata stainless steel, tembaga, bahan fiberglass. Iki apik kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan. Dadi umume digunakake ing lapangan nggawe patung kita.

Kita yakin bisa menehi rega paling apik lan produk kanggo kualitas klien sing paling apik, lan milih kita sampeyan bakal entuk paling apik. Hubungi kita kaya ing ngisor iki, matur nuwun!

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD.

Salesperson: Ibu Cathy

Telp: + 0086-13950110440+86 592 5970572

Aplikasi Whats: 0086-13950110440

Email: sales1@brandsculptures.com

Facebook: 0086-13950110440 (utawa patung cathy)

Gandheng: Patung Cathy


Wektu kiriman: Jul-06-2020