Ukiran Ruangan kanggo pameran pameran

Model No: MES61

Katrangan singkat:

Patung ruangan pancen raksasa sing bisa dijaga minangka dekorasi ruangan, kayata dekorasi alun-alun, dekorasi pertunjukan seni lan liya-liyane. Dirancang kanthi bentuk pitik jago, polesan kanthi efek pangilon lan warna emas. Lan beda karo warna emas sing umum, sing patung pitik iki nganggo warna emas kanthi electroplating supaya sampeyan bisa ndeleng bayangan bayangan ing kene. Nanging warna emas umum ora bisa ndeleng bayangan. Yen patung kebon logam wis kasengsem ing sampeyan, please email us to sales1@brandsculptures.com.


Detail Produk

Tag Product

Patung ruangan pancen raksasa sing bisa dijaga minangka dekorasi ruangan, kayata dekorasi alun-alun, dekorasi pertunjukan seni lan liya-liyane. Dirancang kanthi bentuk pitik jago, polesan kanthi efek pangilon lan warna emas. Lan beda karo warna emas sing umum, sing patung pitik iki nganggo warna emas kanthi electroplating supaya sampeyan bisa ndeleng bayangan bayangan ing kene. Nanging warna emas umum ora bisa ndeleng bayangan. Yen patung kebon logam wis kasengsem ing sampeyan, please email us to sales1@brandsculptures.com.

 

Item No. MES61
Katrangan Pamriksan ruangan Customs
Materi Waja logam
Ukuran Bisa disesuaikan
Logo Ya, Logo bisa dadi ukiran laser, embossed / debossed saka jamur etc.
OEM / ODM Ya, mesra kanthi sambutan.Please ngirim desain utawa gambar utawa gambar sketsa
Biaya conto Kanggo dirembug lan dikumpulake barang
Sample wektu timbal Kira-kira15 dina
Wektu pangiriman Udakara 25-30 dina, gumantung saka kahanan jumlahe lan model
Panganggone Dekorasi omah, hadiah, koleksi seni, dekorasi taman, dekorasi halaman, ornamen halaman, dekorasi lanskap, ornamen kantor, dekorasi real estate, lsp.
Paket Paket Kayu Lapis
Pernyataan Gambar mung kanggo nuduhake kemampuan manufaktur. Sampeyan bisa yakin babagan kualitas kita
Milih Ketrampilan Handmade, ngukir, sanding, polishing utawa lukisan utawa Chromed ing permukaan

Babagan Sampel
1. Sampel bisa ditindakake, nanging kabeh biaya kudu dadi bagean saka klien. Saben desain kudu digawe wiwit wiwitan. Yen sampeyan menehi pesenan gedhe, biaya sampel bakal ditolak saka jumlah pesenan.
2. Rancang ide utawa gambar dening desainer profesional. Sampeyan bisa menehi ide babagan sampeyan, utawa sampeyan bisa menehi desain kanggo sampeyan.

Proses Patung Baja Stainless Modern:
1. Kita bisa nggawe sketsa gawenan tangan / busa 3D utawa cetakan plastik gumantung saka deskripsi sampeyan.
2. Gawe struktur logam miturut gambar utawa conto cilik.
3. Tutup piring stainless steel ing jero pigura
4. Kantong lan polish lumahing kanggo efek pangilon


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita