Kita minangka pabrik patung logam stainless steel kanthi profesional, sing duwe pengalaman ing lapangan fabrikasi patung. Saben barang-barang logam tahan karat murni digawe saka tangan murni. Minangka pabrik langsung patung, kita wis nglengkapi karya tim sing berpengalaman kanggo layanan marang para klien. Kita ngerti Patung Baja tahan karat bisa dadi dekorasi njero ruangan utawa ruangan. Biasane, patung baja cermin minangka salah sawijining jinis seni stainless steel favorit kanggo para klien ing pasar luar negeri, amarga permukaan cermin baja lan garis desain sing fasih. Kita milih baja tahan karat 316L minangka bahan utama, saengga kita bisa nggawe manawa materi iki digunakake kanthi ketat miturut panjaluk sampeyan.