Kita minangka pabrik patung logam stainless steel profesional, sing duwe pengalaman sugih ing bidang pabrikan. Saben barang-barang logam tahan karat murni digawe saka tangan murni. Minangka pabrik langsung patung, kita wis nglengkapi karya tim sing berpengalaman kanggo layanan marang para klien. Kita ngerti Patung Baja tahan karat bisa dadi dekorasi njero ruangan utawa ruangan. Biasane ngomongake patung baja pangilon minangka salah sawijining jinis seni stainless steel sing disenengi kanggo para klien ing pasar luar negeri, amarga permukaan kaca baja sing nggilap lan garis desain sing lancar. Kita milih baja tahan karat 316L minangka bahan utama, mula kita bisa priksa manawa bahan iki digunakake miturut panjaluk sampeyan.