Ukiran dawai relief bisa digawe saka fiberglass utawa bahan tembaga. Bisa diselehake ing tembok minangka hiasan seni modern. Seni patung tembok kalebu relief kanthi lega, lega lan lega lengkap. Patung relief dhuwur yaiku 50% patung relief lengkap, lan patung relief murah 20% -30% patung lengkap. Bisa digawe kanthi macem-macem bentuk, kayata tanduran, tokoh, kewan lan liya-liyane. Yen sampeyan seneng, kenapa ora hubungi kita ing wektu luang, matur nuwun!